Notifieringsalternativ vid köp i kassan

Vill du att köp som görs över disk, på kassasystemet eller expresskassan inte ska notifiera köket i samband med köp? Läs vidare!

När man gör säljer över disk finns det flera anledningar till att inte vilja skicka notiser om för beställningen vidare: du kanske ger gästen sin beställning direkt, eller så hanteras den i ett externt system med vibrerande brickor. Då är denna artikel för dig!

Notifieringar till köket innefattar både 1. Notiser i köksskärmen LocoPOS och 2. Utskrift av bongar, enligt inställning per produkt

1. Gå till backoffice.thelocoapp.com

2. I sidomenyn välj "Kassor för POS"

3. Klicka på kassan du vill ändra

4. Ändra "Notifieringar i samband med köp" efter önskat beteende.

Liknande resurser:

Vill du dölja beställningar från App/QR/Takeaway i köksskärmen LocoPOS?

Vill du lära dig mer om de olika alternativen för serveringspolicy?