Utskrift av bongar

Hur skriver jag ut bongar till köket? Hur skriver jag ut bongar till både köket och baren? Läs vidare!

Uppsättning

Sätt upp en skrivare enligt guiden Koppla in skrivare .

I sidomenyn > Skrivare hittar du två listor: 1. Skrivarköer, 2. Fysiska skrivare

Skrivarköer kan kopplas till dina produkter i sidomenyn > Meny och behövs för utskrift av bongar.

Eller till kassor under sidomenyn > Kassor för POS, och fungera som kvittoskrivare.

Fysisk skrivare kopplar du dina skrivarköer mot och styr var i din restaurang som en bong eller kvitto kommer skrivas ut. Du kan ha flera Skrivarköer och kassor kopplade på varje skrivare.

Utskrift av bongar

För att koppla produkter mot bongskrivare

1. Klicka på lagerstatus i LocoPOS eller surfa in till backoffice.thelocoapp.com.
  2. Välj sidomenyn -> Meny -> den produkt som du vill skriva ut.
  3. Välj rätt skrivarkö under "Skrivare för produkt". Förändringarna som du gör genomförs endast för framtida ordrar. Testa gärna att lägga en beställning för produkten.
  4. Säkra att din skrivarkö är kopplad till rätt fysisk skrivare under sidomenyn -> Skrivare, och att din fysiska skrivare är påslagen samt uppkopplad mot internet

Utskrift av kvitton

För att skriva ut kvitton vid köp i kassa eller expresskassa

1. Surfa in till backoffice.thelocoapp.com.
  2. Välj sidomenyn -> Kassor för POS -> Klicka på den kassa du vill koppla
  3. Välj rätt skrivarkö under "Kvittoskrivare"
  4. Säkra att din skrivarkö är kopplad till rätt fysisk skrivare under sidomenyn -> Skrivare, och att din fysiska skrivare är påslagen samt uppkopplad mot internet