Koppla in skrivare

I denna guide går vi igenom hur du kopplar in en skrivare.

1. Förbered platsen där skrivaren ska stå med följande: - Nätverkskabel med god nätverksanslutning

2. Skrivaren som skickas till dig är förinstallerad efter de förutsättningar som du angett vid beställningen men kontrollera att du har följande med i paketet.

• Strömkabel (Kommer i 2 delar: adapter + strömsladd)

• Kvittorulle, sitter i skrivaren.

3. Ta loss luckan på baksidan av skrivaren genom att dra i bägge hörnen högst upp.

4. Strömkabeln kopplas sedan in längst till höger i ingången markerad med 'DC'.

Nätverkskabeln kopplar du in längst till vänster i ingången markerad med 'LAN'.

5. Sätt nu tillbaka luckan på baksidan igenom genom att enkelt klicka i den.

6. Nu skall allt vara inkopplat och klart, skrivaren har 2 indikationslampor på framsidan som nu skall lysa fast blått och grönt ljus efter att du startat den på 'Power' knappen längst till höger.

🔵 = Skrivaren är på

🟢 = Skrivaren får internetuppkoppling.

🔴 = Blinkar denna håller pappret på att ta slut, lyser den fast är pappret helt slut.