Ändra färg på en knapp i Loco Kassasystem

I nedan guide går vi igenom stegen för hur du ändrar knappfärgen på en knapp i retrovyn Loco Kassasystem.

💡 För att komma åt designinställningarna för kassasystemet behöver du vara inloggad som anställd med din 4 siffriga kod i kassan.

Steg 1. Logga in som användare i kassan med din 4 siffriga kod.

Steg 2. Klicka längst ned till vänster på din användare 👤.

Steg 3. Klicka på 🎨 färginställningar.

Steg 4. Gå in och ändra produktknappar i retro utifrån ditt önskemål. Önskar du redigera en underkategori kan du gå in och specificera detta längst ned på Underkategorifärg för produkter i retro där du kan lägga till kategorifärg och specificera färgerna.

Steg 5. Klicka på spara.