Skrivare skriver ut långsamt

Tar det väldigt lång tid för kvitton att skrivas ut? Ändra då Polling time i inställningarna på din star-skrivare!

Detta är en guide för star-skrivare och förklarar hur du i deras mjukvara uppdaterar pollintervall på skrivare.
  1. Ladda ner appen Star Quick Setup Utility till din telefon.
      • Sök efter skrivaren i nätverket högst upp i appen (för att skrivaren ska komma upp behöver enheten du försöker installera skrivaren ifrån vara ansluten på samma nätverk).
      • Klicka på Printer settings
      • Scrolla ner till ”Firmware Update”
      • Uppdatera till senaste firmware
      • Spara.
  2. Stäng av skrivaren

3. När du sätter på den, håll samtidigt in ”kvittofeeds-knappen”. Håll in den tills två kvitton skrivs ut.

4. Det andra kvittot som skrivs ut är intressant och det du vill titta på är ”ip adress”, den tredje från botten.

5. Skriv in Ip adressen i en webbläsare.

6. Klicka på ”login” och använd username ”root” samt password ”public”. Du kommer få frågan om att ändra lösenord. Välj då ”public” på nytt.

7. Klicka på CloudPRNT. Välj Enable.

8. Gå till Backoffice.thelocoapp.com i en ny flik. Välj ”Skrivare”. Klicka på skrivaren du vill koppla till CloudPRNT.

9. Kopiera adressen som står under CloudPRNT server url

10. Klistra in den länken på Cloudprint-fliken under ”Server URL”.

11. ‼️Viktigt: Skriv 1 i fältet Polling time. (Default är 30 sekunder)

12. Klicka på Submit. Klicka Därefter på SAVE. Välj det första Save-alternativet Save → Configuration printing → Restart device och klicka Execute.

13. Skrivaren skriver ut och startas om.

14. I backoffice kan du nu göra en testutskrift genom att klicka på skrivarikonen vid den skrivare du precis skapat.