1. Gastrogate Helpcenter
  2. Kom igång
  3. Kassasystem, expresskassa och beställningsapp

Skapa produkter som är synliga i kassan LocoPOS Order men inte i LocoPOS eller online-order

En guide hur du stänger av produkter som du inte vill ska vara synliga i expresskassan och beställningsappen.

Har du en produkt som endast ska vara synlig i kassan men inte i expresskassan eller beställningsappen? Inga konstigheter, klicka bara på on/off-knappen för underkategorin och/eller huvudkategorin och se till att du är i inloggat läge i kassan så ser bara kassapersonalen produkten.