Skapa ny restaurang

Ett första steg i att börja använda Loco för Kassasystem, Expresskassa och Beställningsapp är att skapa en användare med en organisation kopplad till den användaren, samt en restaurang kopplad till organisationen.

Registrering

Till en början behöver du sätta upp en ny användare i Backoffice. Klicka här för att öppna https://backoffice.thelocoapp.com i ett nytt fönster!

Gå in på länken ovan, och klicka på knappen "Registrera en ny användare".

I formuläret fyller du i uppgifterna för ditt företag - se till att du kommer ihåg e-postadress och lösenord för att kunna logga in på din användare.

Ovan ser du ett färdigifyllt exempel för det fiktiva företaget Gastro Gait AB.

När du fyllt i uppgifterna klicka du på "Registrera Användare".

Du tas då till sidan "Lägg till ny restaurang". Här fyller du i uppgifterna för din restaurang.

Ovan ser du ett exempel för den fiktiva restaurangen Gastro Gait Västerås, som ägs av företaget Gastro Gait AB.

När du klickat Skapa ny Restaurang är du redo att att fortsätta till nästa steg:

Kom igång: Anslut Stripe & Registrera dig hos Skatteverket