Sätt upp kategori i bordsbokningssystemet

I denna guide går vi igenom grunderna hur du sätter upp en kategori i Gastrogates bordsbokningssystem som t.ex. julbord eller för ett speciellt event.

Steg 1.

Logga in på https://admin.gastrogate.com/

Steg 2.

Klicka på tjänster -> Administrera bordsbokningen

Skärmavbild 2023-09-14 kl. 13.44.35

Steg 3.

Klicka på inställningar i bordsbokningssystemet och klicka på kategorier

Skärmavbild 2023-09-14 kl. 13.44.51

Steg 4.

Klicka på + Ny kategori

Skärmavbild 2023-09-14 kl. 13.45.51

Steg 5.

1. Välj vilken huvudkategori som schemat hör till.
  2. Ange en titel
  3. Under beskrivning så kan du kommunicera extra information till gästerna som gäller schemat
  4. Färgmarkering av kategori är valbart och anger vilken färg som schemat ska ha i respektive vy för lättare navigering.
  5. Klicka på spara.