1. Gastrogate Helpcenter
  2. Kom igång
  3. Kassasystem, expresskassa och beställningsapp

Registrera ett Konto i Loco

En kort guide i hur du kommer igång och registrerar ditt konto i Loco.

Du registrerar enkelt ditt konto via https://backoffice.thelocoapp.com/. Det är via denna länken som du kommer hantera alla backofficefrågor som gäller beställning och betalning, oavsett om det är i beställningsappen, expresskassan eller i ditt kassasystem. När du har registrerat ditt konto så kommer du få gå igenom 4 steg.

Steg 1.

Här skapar du ett konto i Stripe. Stripe är vår partner för kortbetalningar via egen app, LocoApp och OnlineOrder. Dessa beställningsvägar ingår även när du köper LocoPOS Order vilket gör det till ett obligatoriskt steg.

Steg 2.

Nu är det dags att anmäla kontrollenhet till Skatteverket. Du hittar alla uppgifter som du ska anmäla på Backoffice-sidan.

Var noggrann med att fylla i korrekta uppgifter och se till att spara bekräftelsen som du får från Skatteverket.

Steg 3.

Det är nu dags att anmäla Kassaregister hos Skatteverket. Även för detta steg så hittar du alla uppgifter som behövs på Loco Backoffice-sidan där du klickar på skatteverket-länken.

Var noggrann med att fylla i korrekta uppgifter och se till att spara bekräftelsen som du får från Skatteverket.

Steg 4.

Här ska du skriva in den bekräftelsekod som du fått från oss. Har du inte fått någon kod? Hör av dig på service@gastrogate.io så hjälper vi dig!

Steg 5.

I vissa fall behöver du nu komplettera med information hos Stripe. Följ instruktionerna på länken du kommer till.

Steg 6.

Bra jobbat! Du har nu registrerat din restaurang hos oss och är redo att börja ta emot betalningar.