Produkten skrivs inte ut på bongskrivaren

I denna guide hjälper vi dig felsöka vad som kan vara fel om en produkt inte skrivs ut på bongskrivaren.

Har du problem med att en produkt inte skrivs ut på din bongskrivare?
Detta beror förmodligen på att produkten inte har någon skrivare kopplad till sig i Loco Backoffice.

Gör såhär:

1. Klicka på lagerstatus eller surfa in till backoffice.thelocoapp.com.
  2. Välj huvudmeny -> meny -> den produkt som inte har skrivits ut.
  3. Välj rätt skrivare under "Skrivare för produkt". Förändringarna som du gör genomförs endast för framtida ordrar. Testa gärna att lägga en beställning för produkten. Kvarstår problemet? Kontakta oss på service@gastrogate.io