Prenumeranter för e-postutskick

Vill du veta hur gäster registrerar sig på dina kampanjutskick, lunchutskick eller andra nyhetsutskick?

Prenumeranter införskaffas på tre primära sätt:

1. På Hemsidan Genom "Prenumerera"-knappen under sidan "Lunch"

Formulär för att prenumerera på lunchutskick.

2. Bordsbokning om gästen klickar i "Ja, jag vill få erbjudanden"

3. Manuellt tillagda av restaurangen genom formulär i Gastrogate Admin.

Hemsidan: Prenumerera-knappen

Lunchsidan läggs automatiskt till när din hemsida skapas, men du som administratör kan välja att dölja sidan. Om din lunchsida inte syns behöver du söka rätt på den i dina sidor. Under "Sidor->Redigera/Lägg till sida" är sidan "Lunch" följd av "- 3". Det gör det lätt att hitta rätt sida även om du bytt namn på den.

Om sidan inte finns under "Aktiva sidor" så kan du enkelt dra den över från "Dolda sidor" för att aktivera den.

Bordbokning: Erbjudandeknappen

Om du har bordsbokningen dyker toggeln automatiskt upp för gästen vid bokningsbekräftelse. Du behöver alltså inte göra någonting extra.

Manuell tilläggning av prenumeranter

1. Logga in på admin.gastrogate.com

2. Klicka på "Tjänster" i toppmenyn

3. Välj "Lägg till Prenumeranter"

4. Fyll i detaljerna för prenumeranten

5. Klicka "Aktivera prenumerant"