Personalkollen

Vill du sätta upp Personalkollen i din restaurang?

1. I sidomenyn gå in på Dashboard på den restaurang du vill aktivera Personalkollen på

2. Klicka på Lägg till Personalkollen.

3. Läs terms of service och prislistan och klicka sedan "Acceptera Användarvillkor" om du vill aktivera tjänsten

4. Följ anvisningarna för att hitta din nyckel på Personalkollen

5. Kopiera nyckeln från Personalkollen och klistra in den i fältet på Loco Backoffice, klicka sedan "Länka Personalkollen och Loco"

6. 🎉 Du har nu tillgång till försäljningsstatistik från Loco i Personalkollen