Orderskärm (ODS)

En ODS, eller Order Display System är en display som informerar dina gäster om vilka beställningar som tillagas, och vilka som är redo att avhämtas.

1. Gå till Dashboard i din restaurangs sidomeny och klicka på "Lägg till Orderskärm"

2.  Läs igenom Terms of Service och prislistan och Acceptera Användarvillkor

3. Slå på "Manuell klarmarkering av ordrar" eller "Gästen hämtar beställningen själv" under sidomenyn > Inställningar. Mer om det i helpcenter för Serveringspolicy

4. Gå till sidomenyn > Orderskärm och aktivera Orderskärm Status. Klicka på spara för att aktivera skärmen.

5. Välj om du vill ladda upp en bild eller ändra defaultfärgen på mat redo att upphämtas, och glöm inte spara!

Här är så det kommer se ut för vår restaurang Nami Sushi: