Öpettider bordsbokning

Här går vi igenom hur du skapar ett nytt schema i bordsbokningen, t.ex. om du ska börja ha öppet på söndagar

1) Gå till TablePlanner, genom att välja Tjänster -> Administrera Bordsbokningen

2) Navigera sedan till scheman, genom att först klicka på kugghjulet

3) Klicka sedan på knappen "Nytt Schema"

4) Nu fyller du i när du vill att ditt schema ska gälla. I exemplet nedan har vi öppnat på söndagar, mellan 13.00 till 21.00. När du är klar klickar du på "Spara".