Ladda upp en PDF på din hemsida

I följande Guide går vi igenom stegen hur du enkelt laddar upp en pdf i Gastrogate hemsidasystem

Steg 1.
Klicka på tjänster uppe i toppmenyn och välj "Bifogade filer".

Steg 2.
Ladda upp filen genom att fylla i uppgifterna under Ladda upp Fil.  Skärmavbild 2024-09-02 kl. 16.46.16

Vill du länka pdf:en till en knapp eller få url:en för att visa pdf:en. Gå vidare till steg 3.

Steg 3.
För att se pdf:en och även ta del av länken så du kan länka till den behöver du klicka på länken lite längre ned på samma sida till pdf:en som du laddat upp. Se bild.
Skärmavbild 2024-09-02 kl. 16.46.54

Steg 4.
Länken öppnas i ett nytt fönster där du enkelt kan kopiera url:en.

Skärmavbild 2024-09-02 kl. 16.47.38