Lägg till Swish

Vi guidar dig i hur du lägger till swish som betalmetod i kassasystem, expresskassa och beställingsapp.

För att du ska kunna ta emot betalningar behöver du ett Swish Handel-avtal med din bank. Det är viktigt att du väljer Swish Handel-avtal och inte Swish för Företag. Varje bank har sina egna avtal med priser för just dig som gäller för Swish Handel. För att kunna koppla ditt avtal till oss behöver banken ange Gastrogate AB som teknisk leverantör.

När detta är gjort gå in på sidomenyn i Backoffice och klicka "Betalsätt". Här klickar du "Lägg till" Swish och fyller i numret och sparar. Nu kan du lägga till Swish på kassan, och betalsättet syns även i QR/Takeaway beställningar eller med egen app.