1. Gastrogate Helpcenter
  2. Kom igång
  3. Kassasystem, expresskassa och beställningsapp

Lägg till öppettid och serveringstid i Loco

En guide för hur du enkelt ställer in restaurangens öppettider och serveringstid i Loco.

Restaurangens öppettider

Nu är det dags att sätta dina allmänna öppettider för restaurangen. De allmänna öppettiderna går aldrig att ändra med hjälp av en serveringstid utan de styr helt vilka tider som gästen kan välja att hämta sin rätt.

1. Klicka på "Öppettider" via huvudmenyn.
  2. Näst högst på sidan står "Restaurangens öppettider". Klicka här och klicka sedan på "Lägg till tider".
  3. Välj de dagar som öppettiden ska gälla och välj mellan vilka tider ni har öppet.
  4. Har ni öppet olika tider olika dagar? Inga konstigheter, klicka bara på den gröna knappen "lägg till tider" och lägg till dina andra öppettider. Detta gäller även om ni har stängt efter lunchen och öppnar till kvällen igen.
  5. När du har angett dina tider så klickar du på "spara" längst ned till höger på sidan.
  6. BRA JOBBAT!

Serveringstider

Har du rätter som du endast vill exponera under lunch eller har ni kanske afterwork där du endast vill exponera rätter eller drycker under en viss tid? Inga konstigheter, gör såhär.

1. Klicka på "Skapa ny serveringstid" högst upp på sidan.
  2. Välj ett serveringstids-namn som gör att du enkelt kan känna igen vilken tid som avses. Tillexempel "Lunch".
  3. Klicka på "lägg till tider" och lägg till de som ska gälla.
  4. Under "Alternativ för visning av produkter" så väljer du det alternativ som passar er bäst. Lunchmenyn vill ni kanske visa endast under lunchen medans er helgkasse ska vara synlig under hela veckan men endast beställningsbar till en viss tid?
  5. Väljer du alternativet "under visningstid" så behöver du först lägga till en ny serveringstid. Denna kan du då välja när du klickar på "under visningstid eller "under visningstid och serveringstid".
  6. När du är klar med dina serveringstider så kan du lägga till dem på varje enskild produkt under "öppettid för produkt".