Kom igång med kortterminaler via Nets Connect@Cloud

I artikeln nedan så kommer vi att visa dig hur du kan lägga till kortterminaler ifrån Nets, genom deras integration Nets Connect@Cloud

Navigera till sidan "Kassor för POS" genom sidomenyn. Klicka sedan på knappen "Lägg till" bredvid texten "Nets Connect@Cloud".

I formuläret som dyker upp så fyller du i det användarnamn och lösenord som du fått av Nets. Om du inte vet vilket användarnamn och lösenord du har så kan du kontakta Nets support.

När du sedan klickar på "Skapa anslutning till Nets Connect@Cloud" så kontaktar vi Nets, och terminalerna på ditt konto dyker upp efter några sekunder i listan.

Du kan nu klicka på en terminal för att aktivera den. När du klickat på den, välj alternativet "Aktiv", och spara. Du kan även ge terminalen ett bättre namn för att lättare hålla isär dem.