Generera länk direkt till beställningsappen för QR beställning

I denna guide går vi igenom hur du skapar QR-koder för beställning till bord samt avhämtning.

För restauranger som tar beställningar till bord:

1. Gå till Meny > Inställningar > Massgenerera länkar för bord/kassa

2. Välj vilken app länken bör öppnas i

3. Generera länkar genom att klicka på "skapa länk" knappen

4. En CSV-fil kommer att skapas, öppna den i Numbers eller Excel för att se en lista över alla länkar till respektive bord. Därefter kan du enkelt generera QR-koderna.

Skärmavbild 2023-09-05 kl. 20.17.21

För restauranger som tar beställningar till avhämtningsplats eller där man inte vill att bordet ska förifyllas efter att koden skannats:

1. Gå till Meny > Inställningar > Kortlänk till whitelabel (se bild)

Skärmavbild 2023-09-05 kl. 20.17.11
  1. Välj vilken app som länken ska öppnas i. För dig som har en egen app kan du välja på den egna appen eller Loco.
  2. Skriv in adressen till appen (du hittar den under inställningar genom att klicka på textlänkarna kommer öppnas beställningssidan upp i en ny flik och du kan enkelt kopiera url:en)
    Skärmavbild 2023-09-05 kl. 21.09.25
  3. Om du vill kan du aktivera Smart länk, vilket innebär att länken först och främst försöker öppna i appen. Om appen inte finns tillgänglig, kommer den istället att länka till App Store för nedladdning av appen.
  4. Klicka på "skapa länk" 🚀