Fortnox Bokföring

Vill du automatiskt synkronisera din bokföringsdata till Fortnox varje dag?

Genom Fortnox Bokföring kan du enkelt synkronisera dina bokföringsexporter

1. Gå till Dashboard i sidomenyn på din restaurang i Loco Backoffice

2. Klicka "Lägg till Fortnox Bokföring"

3. Följ anvisningarna och Acceptera Användarvillkor

4. Klicka på påbörja länkning och ett fönster öppnas mot Fortnox

5. Logga in i Fortnox och acceptera uppkopplingen

6. Nu är bokföringen påslagen 🎉

Du kan se statusen på denna integration under Rapporter > Bokföringsexport. Ser det ut liksom nedan är bokföringen inte aktiv, och du behöver då gå till Fortnoxinställningarna och slå på den.

Men ser det ut som så funkar allting 🚀