Felsökning av bongskrivare

Om skrivaren inte skriver ut så kan det bero på en del olika saker, använd denna guide för att komma fram till vad som är fel, samt åtgärda det.

1. Kontrollera att skrivaren har ström och går igång
    1. Om inte någon av LEDerna på framsidan lyser så är inte skrivaren igång
    2. Åtgärd: Se till att skrivaren är kopplad till ett fungerande eluttag
  2. Kontrollera att papper inte har fastnat i skrivaren
    1. mC-Print3-2-600x600-jpg
      Prova att trycka på "Feed"-knappen, om inte något papper kommer ut så kan det ha fastnat.
    2. Åtgärd: Följ denna guide
  3. Kontrollera att skrivaren kommer åt internet
    1. MCP30_SetEthernetCable
      Om den gröna LEDen blinkar eller inte lyser alls så kommer inte skrivaren åt nätverket
    2. Åtgärd: Se till att skrivaren är inkopplad med ethernet-kabeln till er router. Koppla in och ur den, samt starta om routern.
  4. Kontrollera att skrivaren inte rapporterar något fel
    1. MCP30_LED300
      Om skrivaren fungerar som den ska så lyser den första blåa, samt den gröna, LEDen. De ska inte blinka.
    2. Åtgärd: Följ denna guide