Får du Misslyckad Inloggning i LocoPOS Kitchen?

Får du upp ett felmeddelande som säger "Misslyckad Inloggning: A network error occurred..." när du försöker logga in i LocoPOS Kitchen kan det bero på att din tid är felaktigt inställd på iPaden.

Får du upp detta fel vid inloggning i LocoPOS Kitchen?

Misslyckad Inloggning
A network error occurred: The certificate for this server is invalid. You might be connecting to a server that is pretending to be "api.thelocoapp.com" which could put your confidential information at risk

Felet kan ha många potentiella grundorsaker, men det absolut vanligaste är att det helt enkelt är annan tid inställd i din iPad än det servern förväntar sig. Detta åtgärdas enkelt genom att du

-> gå in i iPadens inställningar och slår på automatisk tid.

För mer information om detta hänvisar vi till Apples egna hjälpcenter: https://support.apple.com/sv-se/HT203483

Löstes inte problemet?

Testa:

1. Anslut iPaden mot en privat hotspot och kolla om det fungerar. Om det fungerar så beror felet på exempelvis er router. Kontakta er lokala IT-tekniker för vidare felsökning.

2. Starta om iPaden. Ibland kan det vara någon okänd anledning som blockerar er access. Då kan en simpel omstart av din iPad ibland lösa problemet.

Vid fortsatta problem kontakta oss på service@gastrogate.io så kan vi kolla vidare på ärendet.