Få en produkt enbart synlig för personalen i ditt kassasystem

I denna guide vägleder vi dig hur du får en produkt synlig för personalen i ditt kassasystem

Det är enkelt att göra en produkt synlig endast för restaurangpersonalen. Du behöver bara inaktivera de produkter som du inte vill visa för gästerna.

Inaktiverade produkter kommer fortfarande att vara synliga i kassasystemet och kan därför användas av personalen på restaurangen.

Se till att huvudkategorin eller produkterna har en röd knapp enligt bilden. Det betyder att endast produkten kan läggas till från inloggat läge i ditt kassasystem.

Skärmavbild 2023-09-04 kl. 20.03.33