Export av bokföringsdata (SIE-fil)

Vill du veta hur du laddar ner en SIE-fil med bokföringsdata, eller får den skickad till dig vid varje dagsavslut?

Ladda ner SIE-fil

1. Gå till sidomenyn > Bokföring > Bokföringsexport och scrolla längst ned på sidan

2. Förra månadens verifikationer visas som standard, men du kan ändra datumen och anpassa med filter hur du vill.

3. När du sökt rätt på de verifikationer du vill ladda ner i en SIE-fil klickar du på "Ladda ner rapport" så hämtas filen till din dator.

Observera att nedladdning till mobil inte fungerar i dagsläget.

Skicka SIE-fil varje månad till e-post

1. På samma sida, högst upp, skriv in den e-postadress du vill skicka SIE-filen till.

2. Klicka på "Spara Ekonomiansvarig"

Om du vill ändra tidpunkten för dagsavslut gör du detta på varje restaurang under sidomenyn > Rapporter