En produkt har tagit slut. Hur inaktiverar jag den?

I denna guide går vi igenom hur du inaktiverar en produkt i ditt kassasystem, expresskassa och beställningsapp

Vi förstår att det kan vara nödvändigt att snabbt inaktivera en produkt när den är slutsåld för att undvika förvirring och felaktiga beställningar. Därför har vi gjort det väldigt enkelt för er att aktivera eller inaktivera era produkter.

Så här gör du:

• Bredvid varje produkt, kategori, alternativgrupp och tilläggsprodukt så finns det en on/off-knapp.
  • Trycker du på den så inaktiveras produkten direkt. Vill du aktivera den på nytt klickar du bara på knappen igen. Bilden nedan illustrerar hur on/off knappen ser ut.
    Skärmavbild 2023-09-04 kl. 20.03.33