Dölj beställningar från app och QR från köksskärmen (endast för Äta här)

Vill du att beställningar för Äta här som läggs från din app och QR inte dyker upp på köksskärmen? Läs på!

Beroende på ens arbetsflöde vill man inte att beställningar för Äta här från gästerna som är gjorda i app och QR går till köksskärmen. Detta kan styras med hjälp av serveringspolicy i Loco Backoffice.

Notera att detta endast gäller för Äta här. Ta med-beställningar går alltid till köksskärmen.

1. Gå till sidomenyn i Loco Backoffice

2. Välj "Inställningar"

3. Välj Serveringspolicy:

- Automatisk klarmarkering av ordrar: beställningar dyker inte upp i köksskärmen. Om alla produkter i beställningen har minst en skrivare kopplad till sig är det som att ha en i personalen som klickar klar så fort den skrivits ut på alla skrivare.

- Manuell klarmarkering av ordrar: alla beställningar dyker upp i köksskärmen och ni måste klicka på "Klar" för att de ska försvinna. Denna inställning skickar ingen pushnotis eller SMS när maten är redo för avhämtning utan är tänkt brukas tillsammans med bordsservering.

Gästen hämtar beställningen själv: betyder att gästen får ett SMS eller pushnotis när beställningen är klar och är brukligt när gästen är tänkt att hämta maten själv.