Bokningskod i Gastrogate bordbokning

I följande guide går vi igenom var du hittar bokningskoden i Gastrogates bordsbokning.

Bokningsnummer i gästens bekräftelse

I bokningsbekräftelsen som gästen får skickad till sig via e-post hittar gästen bokningsnumret högst upp i informationsrutan. Se nedan för exempel.

Skärmavbild 2024-06-10 kl. 10.52.09

Bokningsnummer i din bokningsvy

Om du utgår ifrån listvyn hittar du bokningsnumret för en specifik bokning genom att klicka på bokningen. I den expanderade vyn hittar du bokningsnumret. Se bilden nedan.

Skärmavbild 2024-06-10 kl. 10.53.48

Sök på bokningsnumret

Vill du söka på ett bokningsnummer för att hitta en bokning skriver du in bokningsnumret i sökrutan så kommer bokningen fram. Du kan även söka på del av nummer och namn för att få fram bokningar som finns i systemet. Se nedan för exempel där vi sökt på bokningsnumret KA1843142. Skärmavbild 2024-06-10 kl. 10.56.21