Ändra pris på lunchmenyn

Denna artikel visar hur du kan ändra det "mest vanliga priset" på en meny, d.v.s. det priset som det står från början när man lägger in nya rätter

1. Börja med att klicka på "Sidor", och välj sedan den sida du vill uppdatera. I detta exempel så är det sidan "Lunch".

2. Klicka på kugghjulet längst till höger för att komma åt inställningar för menyn.

3. Under "Övrigt" så finns det ett fält för "Mest vanliga priset". Skriv in det nya priset som du vill använda framåt här.

4. Klicka på "Spara alla ändringar" för att spara